Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
16:26 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

(FOTO EXCLUSIV) Accident grav în Constanţa 21 victime la intersecţia străzilor Nicolae Iorga şi Mihai Viteazu (galerie foto+video)

ro

26 Jan, 2015 09:12 10074 Marime text
 
Un accident rutier în care au fost implicate două autoturisme s-a produs în urmă cu puţin timp la intersecţia străzilor Nicolae Iorga şi Mihai Viteazu.
Din primele informaţii, ar exista mai multe victime.

În eveniment a fost implicat un autoturism şi un microbuz. Cel din urmă era plin cu călători şi a fost proiectat într-un stâlp.

13 victime au fost transportate la spital.

Acest accident este cel mai grav din ultima perioadă având în vedere numărul victimelor.

Update ora 9.32

Din primele cercetări ale poliţiştilor rutieri, se pare că șoferul unui Opel, care circula pe strada Mihai Viteazu, la intersecția cu strada Nicolae Iorga, nu a acordat prioritate de trecere unui microbuz plin cu călători, care circula pe linia 304, intrând în coliziune cu acesta. 
 

Update ora 9.42


Conform directorului adjunct al Serviciului Judeţean de Ambulanţă Constanţa, dr. Ionuţ Cealera, 21 de victime au fost transportate la Urgenţa Spitalului Judeţean, cu opt autospeciale ale Ambulanţei şi două maşini SMURD. Conform dr. Cealera, toate victimele au fost stabilizate şi nu există răniţi foarte grav.

Pe de altă parte, inspectorii ISCTR au sosit la faţa locului, fiind vorba de un microbuz de transport persoane. Ei vor expertiza din punct de vedere tehnic microbuzul.

UPDATE 09.58

Accidentul de azi este cel mai grav raportat la numărul victimelor din ultimii şapte ani, din judeţul Constanţa. În 2008, pe DN 2A, în urma unui eveniment rutier, un autobuz s-a răsturnat. În urma accidentului au suferit vătămări corporale 41 de persoane. Ulterior, unul dintre pasagerii din autobuz a decedat.
 

Update ora 10.22

Conform insp. princ. George Munteanu, şeful Biroului Accidente din cadrul SPR Constanţa, vinovat de producerea accidentului este şoferul autoturismului marca Opel, care nu a acordat prioritate de trecere în intersecţie. Cei doi şoferi au fost testaţi cu aparatul Dragger şi niciunul nu se afla sub influenţa băuturilor alcoolice.

UPDATE, ora 13.45

La această oră, la locul accidentului, o echipă din cadrul Enel Dobrogea Distribuţie realizează mai multe lucrări de reparare la cablurile electrice, la stâlpul în care microbuzul cu pasageri a fost proiectat.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • tele 26 Jan, 2015 13:13 Soferul de pe maxi taxi era prea ocupat sa numere banii :)