Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
14:01 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Fostul secretar de stat din ministerul Apărării, Otilia Sava, membru de onoare al Ligii Militarilor Profesioniști. Mesaj emoționant transmis militarilor

ro

22 Nov, 2018 20:58 2636 Marime text
După ce zilele trecute, fostul ministru al Apărării, Mihai Fifor, s-a înscris în Liga Militarilor Profesioniști, astăzi militarii au avut parte de o nouă surpriză plăcută. Fostul secretar de stat din ministerul Apărării, Otilia Sava a decis să se alăture Ligii Militarilor Profesioniști. 

Otilia Sava a fost secretar de stat pentru relația cu Parlamentul, informare publică și creșterea calității personalului la Ministerul Apărării Naționale și a luptat foarte mult pentru drepturile militarilor. .

După ce a completat cererea de înscriere, Otilia Sava a postat și un mesaj pe pagina grupului LPM prin care le mulțumește militarilor ”pentru invitația de a face parte dintr-o familie atât de frumoasă!”

”Anul 2018 ar trebui să ne găsească mai uniți ca niciodată în dragostea de țară, în numele căreia ostașii români și-au pierdut viețile acum 100 de ani. Pe mine mă găsește alături de bravii noștri ostași din Liga Militarilor Profesioniști, pe care-i respect pentru perseverența cu care și-au făcut cunoscute nevoile, aspirațiile și valorile. Trecerea de la "soldatul necunoscut" la cea mai puternica și numeroasă ligă din Armata României se datorează fiecaruia dintre cei care au rezistat presiunilor și tuturor celor care au crezut că puterea stă în unire. În "împreună", știut fiind că Armata noastră este puternică prin spiritul și credința ei.

Vă mulțumesc, dragii mei, pentru invitația de a face parte dintr-o familie atât de frumoasă!” - se arată în mesajul postat de Otilia Sava. 

Sursa foto: Facebook/Otilia Sava
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii