Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
23:37 16 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Fostul primar Valer Mureşan se opune proiectelor necesare comunităţii

ro

27 Sep, 2013 10:49 3833 Marime text
În data de 25.09.2013, în cadrul Şedinţei Ordinare a Consiliului Local Mihail Kogălniceanu primarul Ancuţa Daniela Belu a propus spre aprobare proiectul de hotărâre privind alocarea spaţiului necesar demarării  unui proiect finanţat din fonduri europene referitor la înfiinţarea unui After School, în incinta Şcolii, nr. 2 din localitate. Propunerea de înfiinţare a fost făcută în urma consultării cu locuitorii comunei, care au semnalat necesitatea creării unei astfel de unităţi şcolare moderne, unde copiii din localitate să îşi petreacă timpul, într-un mod organizat, după terminarea orelor de curs. Aplicantul este Grupul de Acţiune Locală Constanta Centru iar  beneficiarul  comuna Mihail Kogălniceanu.

Primarul Ancuţa Daniela Belu precizează faptul că, în anul 2009, fosta conducere administrativa a localităţii a încercat înfiinţarea unei astfel de unităţi şcolare printr-un proiect în cadrul PNDR, Măsura 322., proiect ce nu a primit finanţare.

Deşi, la vremea respectivă, prin depunerea proiectului, fostul primar PSD Valer Iosif Mureşan şi-a arătat interesul şi a recunoscut practic necesitatea înfiinţării acestui after school, acum, când există din nou şansa înfiinţării acestui centru, aceeaşi persoană, actualul consilier local PSD, a votat împotrivă. „Atitudinea negativistă a colegilor consilieri din PSD este greu de înţeles, având în vedere faptul că proiectul iniţiat nu face altceva decât să răspundă nevoilor cetăţenilor. Ar trebui să ne unim forţele şi să profităm de această şansă, pentru că avem obligaţia de a respecta necesităţile celor care ne-au acordat votul de încredere, ar trebui să fim o echipă şi să nu ne lăsăm pradă orgoliilor, care, contravin interesului public”.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • de la un parinte 27 Sep, 2013 19:57 Ati uitat sa mentionati ca printre consilierii PSD se numara si actualul director al Liceului Mihail Kogalniceanu, CLAUDIU REVNIC, care a votat la fel, impotriva infiintarii unui after schooul.Ma intreb cu tristete ale cui interese le reprezinta domnul director, ale noastre sau ale sefului Muresean?
  • Ghidul pentru Afacerea Ta 27 Sep, 2013 11:58 Iata cum Afacerea ta cu Ciuperci devine profitabila in doar 170 de zile si iti aduce la o micro-ferma de 100 mp amenajata pe 3 nivele, 80-100 kg ciuperci/mp/an, la 7-8 lei/kg obtii un profit de 23.000euro pe an. Pentru mai multe detalii vizitati: www.cultivareaciupercilor.ro