Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
13:28 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Fostul primar Claudiu Tusac îi atacă pe consilerii locali prin comunicate de presă

ro

29 Jan, 2012 20:42 1191 Marime text

Fostul edil-şef al Mangaliei, Claudiu Tusac, revine cu un comunicat de presă pe tema furnizării agentului termic în municipiul Mangalia: "Revenim asupra subiectului deoarece duminică, 29 ianuarie 2012, a avut loc la Casa de Cultură o dezbatere pe această temă la care au fost invitaţi preşedinţii Asociaţiilor de Proprietari şi simpli cetăţeni.
Repetăm faptul că întâlnirea este tardivă, de vreme ce viceprimarul a semnat, în numele Consiliului Local Mangalia, că preţul se va mări la 676 ron/gcal, că Primăria va achita datorii încă inexistente (dar pe care le-a recunoscut el cu acest prilej) şi că populaţia va avea doar 12 ore de caldură pe zi (în timp ce afară temperaturile au scăzut chiar şi până la -20 grade Celsius noaptea).
Oricum, din comentariile cetăţenilor prezenţi s-a reţinut faptul că agentul termic furnizat este ineficient, temperaturile din apartamente variind între 17-19 grade ziua şi sub 15 noaptea.

De aceea, majoritatea preşedintilor de asociaţii prezenţi au afirmat că vor intent procese societăţii începand cu luna martie 2012 pentru recuperarea daunelor produse (îmbolnăviri, pereţi cu mecegai etc), cât şi pentru plata facturilor la curentul electric, deoarece populaţia a suplinit ineficienţa încălzirii centrale cu alte dispozitive electrice.

În timp ce consilierii pro-Iorguş şi pro-PDL încearcă să găsească un ţap ispaşitor, populatia îi acuză că nu au făcut nimic pentru a preveni această situaţie şi chiar le-au sugerat demisia în bloc, după modelul lozincilor din Piaţa Universităţii.
Sursa: http://www.agerpres.ro/media/index.php/comunicate/item/102449-Comunicat-de-pres-PSD-Mangalia-Cldur-cu-pipeta-i-discuii-sterile.html

 

 

 

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii