Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
16:11 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Fostul primar al municipiului Constanța Radu Mazăre ar fi fost mutat în închisoare în Madagascar. Ce a declarat fostul edil

ro

14 May, 2019 22:25 2820 Marime text
Fostul primar al municipiului Constanța Radu Mazăre ar fi fost mutat în închisoare în Madagascar. Potrivit informațiilor prezentate de Antena3, acesta ar putea ajunge în România la sfârșitul săptămânii.

Acesta se află într-un arest preventiv, în celulă cu 42 de persoane, în condiții grele.

 Escorta care se pregătește să-l aducă pe fostul primar al Constanței, va începe miercuri dimineață formalitățiile, informațiile au fost prezentate în exclusivitate la Antena 3.

De asemenea, fostul edil a declarat că ”a obosit să mai lupte cu statul român abuziv”.

„Dacă instanța aceasta din Madagascar va decide că trebuie să fiu extrădat nu mă voi mai opune pentru că am obosit să lupt, am luptat destul cu statul român abuziv, nu voi mai lupta și aici, și în Madagascar. Dacă voi ajunge în România prin extrădare după ce se va termina pedeapsa mă voi întoarce aici în Madagascar, până la sfârșitul zilelor”, a declarat Radu Mazăre pentru sursa citată.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • Nicusor Constantinescu 15 May, 2019 02:15 N-o fi si Madagascarul stat paralel ? Ca prea e de acord cu statul paralel din România. Bine, nu ca ar fi la mijloc multele condamnări la activ...