Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
23:02 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Fostul primar al municipiului Constanța, Radu Mazăre, a cerut azil politic în Madagascar

ro

10 May, 2018 13:30 3566 Marime text
Avocatul lui Radu Mazăre a depus, joi, la Instanţa supremă, un document transmis de fostul primar al municipiului Constanţa prin care acesta solicită azil în Madagascar, transmite Agerpres.ro
 
Judecătorii Înaltei Curţi de Casaţie şi Justiţie au luat în discuţie un nou termen în dosarul în care Radu Mazăre este judecat, alături de fratele său, Alexandru, ocazie cu care avocatul fostului edil a depus la instanţă un certificat de solicitare de azil, care ar atesta că acesta este azilant în Madagascar pe o perioadă de un an.
 
Tot la termenul de joi, instanţa a anunţat că a sosit răspunsul transmis de DNA privind implicarea SRI în dosar. În acest context, apărătorii au solicitat un nou termen pentru a studia răspunsul procurorilor anticorupţie.
 
Magistraţii au admis solicitarea avocaţilor, stabilind un nou termen pentru 7 iunie.
 
În aprilie 2016, fostul primar Radu Mazăre a fost trimis în judecată de DNA pentru luare de mită şi fals în declaraţii, în timp ce fratele său, Alexandru Mazăre, este acuzat de complicitate la luare de mită şi fals în declaraţii. De asemenea, Avraham Morgenstern este judecat pentru dare de mită.
    
Sursa: Agerpres.ro

 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii