Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
05:54 20 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Fostul presedinte George W.Bush vine in Romania, in septembrie

ro

24 Apr, 2010 14:46 1585 Marime text

Bush vine în România. Potrivit Hotnews.ro, fostul preşedinte al Statelor Unite ale Americii, George W. Bush, va veni, în septembrie, la Bucureşti, pentru a participa la lansarea unei noi televiziuni de ştiri de către acelaşi grup care deţine cotidianul „Puterea", informează paginademedia.ro, citându-l pe Adrian Thiess, coordonatorul proiectului. „Decizia de a implementa acest proiect a fost luată chiar în această seară.

Avem finanţarea necesară pentru doi ani. Există finanţarea şi există discuţii pentru managementul acestui post TV, care va fi în acelaşi trust cu ziarul Puterea. Avem în vedere inclusiv o reţea naţională de radio. Este un proiect pe care îl voi coordona personal", a declarat Adrian Thiess pentru paginademedia.ro.

Acţionariatul postului de televiziune este ţinut, încă, secret, iar Thiess spune ca este posibil un joint venture cu CNN. Despre viitorul post tv de ştiri, Adrian Thiess, a declarat că „va fi un post complet detaşat de orice chestiune părtinică editorial" şi că va „umple o nişă de credibilitate care există în România pe piaţa posturilor TV". „După 2009, când am văzut cum pot fi folosite posturile de ştiri în favoarea unui candidat, era loc pentru un post de ştiri echilibrat", a completat Thiess. La lansarea de pe 14 aprilie a ziarului „Puterea"a participat un alt fost şef de stat, Mihail Gorbaciov.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii