Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
13:29 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Fostul președinte al CJ Constanța, Nicușor Constantinescu a dat în judecată Penitenciarul Poarta Albă

ro

28 Sep, 2018 11:56 1306 Marime text
Fostul președinte al Consiliului Județean Constanța, Nicușor Constantinescu, încarcerat la Penitenciarul Poarta Albă, a contestat la Judecătoria Medgidia o decizie a Comisei de disciplină din închisoare. Potrivit evz.ro, magistrații vor judeca astăzi plângerea, iar decizia instanței va fi defintivă.  
 
Fostul președinte al CJC a acționat în instanță Comisia de liberări din penitenciar, nemulțumit că nu i se acordă posibilitatea liberării condiționate.

Astfel, Nicușor Constantinescu a depus la Judecătoria Medgidia o acțiune prin care contestă o rezoluție a Comisiei de disciplină din Penitenciarul Poarta Albă, centrul de detenție fiind chemat în instanță în calitate de intimat.

Plângerea a fost depusă conform articolului 104 din Legea 254/2013, privind executarea pedepselor și a măsurilor privative de libertate dispuse de organele judiciare în cursul procesului penal.

Reamintim că, Nicușor Constantinescu este închis la Penitenciarul Poarta Albă, fiind condamnat, în iunie 2016, la 5 ani închisoare pentru abuz în serviciu în dosarul subfinanțării Centrului Militar Zonal Constanța. 

Sursa: evz.ro
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii