Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
03:34 20 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Fostul ministru al Sănătății, Vlad Voiculescu, a fost audiat de procurorii DNA

ro

28 Nov, 2017 20:13 1296 Marime text
Fostul ministru al Sănătății, Vlad Voiculescu a fost audiat de procurorii DNA. Acesta a povestit pe contul său de Facebook cum au decurs audierile. 

”Am fost citat și astăzi am mers la DNA.
Ca martor.
Dosarul este cel deschis în urma plângerii penale de anul trecut făcută împotriva mea de distinsul domn manager Copcă. Faptul că am fost citat ca #martor, cred că spune ceva despre cât de serioase sunt acuzațiile distinsului domn.
#Profesionalism. Asta poți cu ușurință să observi la procurorii DNA.
#Dadaism*. Asta poți cu ușurință observa în plângerea penală întocmită de domnul manager de spital Copcă, în stilul caracteristic. După închiderea dosarului, îmi va face o deosebită plăcere să vă prezint această capodoperă literară” - a precizat Vlad Voiculescu în postarea de pe Facebook. 


Acesta a mai precizat că a vorbit despre modul în care s-a făcut acreditarea centrului de transplant pulmonar de la Sfânta Maria. 

”Recunosc că mi-a făcut plăcere să explic procurorilor mai multe despre modul în care s-a făcut acreditarea centrului de transplant pulmonar de la Sfânta Maria, despre discuțiile cu oamenii din domeniul acesta, dar și despre cum se petrec lucrurile în general în transplant în România! Am lăsat și ceva frumos în scris, scripta manent.
Urmăriți așadar ce se întâmplă în transplant... în spitale și în dosare! O să (continue să) fie interesant!” - a mai precizat fostul ministru. 

Sursa foto: Facebook/Vlad Voiculescu
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii