Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
13:44 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Ionel Manafu, fostul director al Aeroportului Mihail Kogălniceanu, la ceas aniversar

ro

30 Mar, 2014 13:30 2488 Marime text
Ionel Manafu, fostul director al Aeroportului Internaţional Mihail Kogălniceanu împlineşte, astăzi, 56 de ani.

După ieşirea de la guvernare a PD-L, Manafu a trecut în barca Naţional - Liberală pentru a rămâne la conducerea Aeroportului Internaţional Mihail Kogălniceanu. De trecut în tabăra liberală, a trecut, însă fotoliul de director tot nu l-a putut păstra, Uniunea Social Liberală schimbându-l din funcţie fără nicio ezitare. Ionel Manafu, de formaţie inginer chimist, a devenit membru al PD-L încă din anul 1997.

Între 2004 şi 2008 a ocupat funcţia de consilier judeţean din partea PD, iar în 2008 a câştigat un nou mandat de consilier judeţean din partea PD-L. Între 2005 şi 2007 a fost director al Direcţiei Apelor Române Dobrogea-Litoral. După ce conducerea Agenţiei Naţionale Apele Române a descoperit mai multe deficienţe în cadrul managementului său, instituţia i-a intentat proces fostului director. În 2008 a candidat pentru un post de deputat în Colegiul numărul 1 din Constanţa, din partea Democrat - Liberalilor.

În octombrie 2010, Manafu a câştigat definitiv procesul penal pe care i-l intentase ANAR, proces în care era acuzat de abuz în serviciu şi de alte infracţiuni. Din aprilie 2010 până în iunie 2012, Ionel Manafu a ocupat funcţia de director al Aeroportului Internaţional Mihail Kogălniceanu, iar de atunci s-a menţinut într-un con de umbră.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii