Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
09:13 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Fostul consilier judeţean Mihai Coman, reținut

ro

17 Feb, 2015 19:30 2156 Marime text
Cumnatul lui Victor Ponta, Iulian Herţanu, deputatul Sebastian Ghiţă, preşedintele CJ Prahova Mircea Cosma şi deputatul PSD Vlad Cosma au fost aduşi astăzi la DNA Ploieşti pentru audieri într-un dosar privind infracţiuni de fraudare a fondurilor Uniunii Europene. Deputatul Sebastian Ghiţă a declarat la ieşirea de la DNA că a fost începută urmărirea penală în cazul său şi are interdicţie de a se întâlni cu şeful CJ Prahova Mircea Cosma şi fiul acestuia Vlad Cosma.

Fostul consilier judeţean Mihai Coman, reţinut în dosarul în care este vizat cumnatul lui Ponta.

Fostul consilier judeţean Mihai Coman a fost reţinut, marţi seară, de către procurorii DNA Ploieşti, pentru 24 de ore, după ce a fost audiat peste opt ore, la sediul instituţiei, într-un dosar privind fraudarea de fonduri europene, în care este vizat şi Iulian Herţanu, cumnatul lui Victor Ponta.

Mihai Coman, care, în prezent, deţine funcţia de consilier în cadrul SC Hidro Prahova, firmă care derulează proiectul european de canalizare a zeci de localităţi din judeţ, a fost scos în cătuşe din sediul DNA Ploieşti, marţi, în jurul oreu 19.00, după aproximativ opt ore de audieri şi preluat de o dubă a Jandarmeriei, urmând să fie dus în arestul Inspectoratului Judeţean de Poliţie Prahova, de la Câmpina, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Coman nu a făcut nicio declaraţie la ieşirea de la DNA.

Cumnatul premierului Victor Ponta, Iulian Herţanu, vizat în acelaşi dosar, se află în continuare în sediul DNA Ploieşti, unde este audiat.


Sursa: Mediafax
Sursa foto: ziarulderoman.ro

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii