Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
00:02 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Foştii şefi ai Poliţiei Timiş şi primarul din Recaş, arestaţi pentru corupţie, în arest la domiciliu

ro

18 Feb, 2015 23:32 1807 Marime text
Fostul şef al Poliţiei Judeţene Timiş Sorin Muntean, adjunctul său Florin Bolbos, fostul şef al Serviciului Poliţiei Rutiere Marcel Crăciunescu şi primarul din Recaş, Teodor Pavel, arestaţi preventiv pentru fapte de corupţie, vor fi plasaţi în arest la domiciliu, a decis Curtea de Apel Timişoara, informează Mediafax.

Magistraţii Curţii de Apel Timişoara au judecat, astăzi, contestaţiile celor patru la decizia Tribunalului Timiş, de luni, de prelungire a arestului preventiv pentru 30 de zile.

Astfel, judecătorii au decis înlocuirea măsurii prelungirii arestului preventiv cu arestul la domiciliu în cazul fostului şef al Poliţiei Judeţene Timiş Sorin Muntean, al adjunctului său Florin Bolbos, al fostului şef al Serviciului Poliţiei Rutiere Marcel Crăciunescu şi al primarului din Recaş, Teodor Pavel.

Decizia instanţei este definitivă.

Cei patru au fost arestaţi preventiv în 20 ianuarie.

În acest dosar, Sorin Muntean şi Florin Bolbos sunt acuzaţi de abuz în serviciu, Marcel Crăciunescu, de patru infracţiuni de luare de mită, iar primarul din Recaş, Teodor Pavel, este acuzat de instigare la uzurparea funcţiei, instigare la hărţuire şi instigare la abuz în serviciu.

În acest caz mai sunt cercetaţi poliţiştii Cosmin Ionuţ Bledea şi Vasilică Gîrbaci, pentru dare de mită, fostul şef al Poliţiei Recaş Marian Temu, pentru abuz în serviciu, şi omul de afaceri Marian Milutinovici, pentru instigare la abuz în serviciu.



Sursa: Mediafax
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii