Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
00:14 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Fostii PSD-isti Anghel Iordanescu si Gabriel Oprea il sustin pe Traian Basescu la prezidentiale

ro

06 Oct, 2009 21:14 1201 Marime text

 

Anghel Iordanescu si Gabriel Oprea, fosti membri ai PSD, si-au anuntat marti sustinerea pentru actualul sef al statului, Traian Basescu, la alegerile prezidentiale din 2009, potrivit unui comunicat de presa semnat de cei doi.

Cei doi sustin ca un nou mandat pentru Traian Basescu este "singura solutie responsabila pentru Romania".
Cei doi parlamentari independenti sustin ca batalia unor partide si politicieni in jurul unor functii din Ministerul Administratiei si Internelor a aratat ca "parazitarea unor structuri ale statului de catre retele de criminalitate organizata, asa cum rezulta din relatarile mass-media, este posibila oricind si este un pericol pentru securitatea nationala".

Oprea a demisionat din PSD, iar la mijlocul lunii februarie a fost votat ca membru in Comisia de aparare, ordine publica si siguranta nationala a Camerei Deputatilor pe locul PDL, ocupand locul lasat vacant de Cezar Preda.
Anghel Iordanescu a iesit si el din partid, dupa demisia lui Oprea, care conducea PSD Ilfov, filiala unde era inscris si fostul antrenor. Desi a demisionat din PSD, Iordanescu este afiliat in continuare, ca independent, la grupul senatorial al PSD.

 

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii