Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
18:58 20 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Foștii directori ai Portului Constanţa, Aurelian Popa şi Mihaela Vasile îşi fac firmă de consultanţă

ro

08 Sep, 2014 00:14 3791 Marime text
Potrivit Monitorului Oficial al României din data de 5 septembrie, la dat de 4 aprilie au fost depuse actele doveditoare la Oficiul Registrului Comerțului de pe lângă Tribunalul Constanța prin care a fost dispusă autorizarea constituirii, înmatriculării și înregistrării societății Bookfix Accountancy SRL. Societatea, care îi are drept fondatori pe foștii directori ai Portului Constanța, Aurelian Popa și Mihaela Vasile, va avea sediul în localitatea Techirghiol și va avea drept obiect de activitate "Activități de contabilitate și audit financiar, consultanță în domeniul fiscal". Potrivit Monitorului Oficial din aceeași dată, Mihaela Vasile va ocupa și funcția de administrator al societății.

Andrei Aurelian Popa a ocupat, anterior numirii în funcția de director general al Portului Constanța, timp de 11 ani, funcţii de management în cadrul companiei Maersk, aflată în topul internaţional al operatorilor în transportul maritim containerizat şi al operatorilor de vase de transport maritim. La aproximativ un an după numirea în funcție, acesta și-a dat demisia.
 
Mihaela Vasile, fost director al Direcției Financiar-Contabilă a Portului Constanța, a demisionat din funcție la data de 3 mai 2012, la presiunea sindicaliștilor care au protestat zilnic, timp de o lună, în fața sediului companiei.
 
Sursa foto: business24.ro
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • Mishu 08 Sep, 2014 09:39 este un marinar caruia nu i-a placut munca / marea. Ce stie despre "contabilitate si audit financiar" ?!?...