Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
22:26 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Fosta soție a lui Petre Roman, jefuită de trei bărbați în propria casă. Suspecții au fost reținuți de polițiști

ro

19 Sep, 2017 16:37 1714 Marime text
Ieri, poliţişti din cadrul Direcţiei Generale de Poliţie a Municipiului Bucureşti, cu suportul de specialitate al Direcției Operațiuni Speciale din cadrul Poliției Române, au reţinut trei tineri, cu vârste cuprinse între 23 şi 30 de ani, bănuiţi de comiterea unei infracţiuni de furt din locuinţa unui femei, din sectorul 1.
 
Sâmbătă, 16 septembrie a.c., poliţişti din cadrul Secţiei 1 Poliţie  București au fost sesizaţi  de o femeie, de 77 de ani, cu privire la faptul că, în jurul orei 12.00, i-au fost sustrase din locuinţă mai multe bunuri de către persoane necunoscute care i-au efectuat lucrări de înlocuire a unui burlan. Potrivit unor surse, persoana păgubită este Mioara Roman, fosta soție a lui Petre Roman. 
 
În urma investigaţiilor efectuate,  au fost identificaţi, pe raza mai multor localităţi din judeţul Mureş, trei  tineri  bănuiţi de comiterea faptei, aceştia fiind conduşi la sediul Secţiei 1 Poliţie București pentru audieri.
 
Extinzându-se cercetările, au rezultat indicii că, la data de 16 septembrie a.c., în jurul orei 12.00, bărbaţii ar fi abordat persoana vătămată care se afla în curtea locuintei sale,  spunându-i că-i vor înlocui un burlan ce era deteriorat, cu unul nou.
 
După înlocuirea unei bucăţi de jgheab, ar fi pătruns fără drept în locuinţă, sustrăgând mai multe bunuri. Întrucât nu au fost mulţumiţi de suma oferită de femeie, respectiv 1.000 de lei, pentru efectuarea lucrării, i-au comunicat că vor reveni după restul de bani până la suma de 1.000 euro, apoi au  plecat cu bunurile asupra lor, deplasându-se cu un autoturism.
 
În urma investigaţiilor efectuate, au fost recuparate o parte din obiectele sustrase.
 
Polițiștii continuă cercetările sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt calificat. Bărbații au fost reținuți și urmează să fie prezentaţi instanțeid e judecată cu propunere de arestare preventivă.
 
Acţiunea a  beneficiat  de sprijinul Inspectoratului de Poliţie  Judeţean Mureş.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii