Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
05:18 20 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Fosta soție a lui Condrea – „A fost filat în permanență”

ro

26 May, 2016 13:04 2362 Marime text
Laura Georgescu, fosta soție a lui Dan Condrea, a precizat că Dan Condrea era filat în permanență. De asemenea, nu crede în varianta unei sinucideri.
 
Astăzi, Laura Georgescu s-a prezentat la Tribunalul București, într-un proces privind custodia copilului pe care îl are cu Dan Condrea, notează Agerpres. Cu această ocazie, a făcut o seri de declaraţii: „Cu siguranță a fost ofițer SIE. A fost filat în permanență de agenți SIE și CIA". În context, ea a arătat o fotografie de la cununia civilă cu Dan Condrea din anul 1999, în care susține că apar un colonel de la serviciul secret al MAI și alți reprezentanți din serviciile de informații.
 
Laura Georgescu nu crede că Dan Condrea s-a sinucis. „Sigur nu. Pentru că el a fost tot timpul partea activă, luptătorul din familie și un om care este atât de activ nu își direcționează agresivitatea către propria persoană. Dacă îl speria presiunea nu mai înființa zece firme. Ipoteza asta este halucinantă că nu mai suporta presiunea", a spus fosta soţia, conform sursei citate.
 
De asemenea, fosta soție a lui Dan Condrea mai susține că are documente ce conţine liste cu „atenții" oferite unor oameni din partide, parlamentari, medici, dovezi pe care este dispusă să le pună la dispoziția anchetatorilor.
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii