Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
16:38 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Fosta noră a lui Virgil Măgureanu își motivează tăcerea. „Spun deschis, de FRICĂ!”

ro

15 Mar, 2016 10:11 1538 Marime text
Fosta noră a lui Virgil Măgureanu, Alina Petre, într-o lungă expunere pe Facebook, face o serie de mărturisiri.  

„Am fost întrebată de ce am stat așa mult până să depun informații la DNA.
Spun deschis, de FRICĂ!
Am început de aprox 2 ani să ajut autoritățile în diverse dosare, dar după prima vizită, fosta familie mi-a transmis că dacă spun ceva din câte am văzut, mă vor distruge!
Mi-au mai spus că legea sunt ei în această țară și că oricum nu voi rezolva nimic. Sincer, nu am mari speranțe că se va rezolva ceva, eu îmi fac datoria de a spune ce am văzut.
De altfel, dau doar câteva exemple prin care mi-au și arătat ce putere au încă:
1. În data de 18.12.2014 familia Măgureanu a început un proces împotriva mamei mele pretinzând că dânșii sunt proprietarii reali ai terenului și casei ei!?!? Nu au prezentat nici o probă și totuși procesul a început și continuă într-un mod ciudat. Uneori Virgil Măgureanu intră, înaintea procesului, în biroul judecătoriilor. Alteori, judecătoarea, la cererea foștilor socrii, dă pe toată lumea afară din sală, inclusiv avocații, și pune presiune pe mama mea, rămasă fără apărarea prevăzută de constituție.
2. Marian Măgureanu, a schimbat încuietorile casei mamei, aceasta a depus plângere la poliție. După ce Poliția Snagov a încadrat cazul la "tulburare de posesie" și ulterior "violare de domiciliu", brusc au cerut Parchetului Ilfov clasarea cazului. Parchetul a dispus clasarea cazului neluând în considerare declarațiile contradictorii și false ale lui Marian Magureanu, iar procurorul șef a emis o soluție pe care îmi permit să o cataloghez drept o mare confuzie voită între bunul mamei și bunul deținut în comun de mine și fostul soț. Mama a atacat din nou decizia....
3. M-am trezit cu conturile personale blocate, inclusiv contul de alocație al copilului, pentru o presupusă datorie a unei firme a soțului către o firmă de pază. Aceasta firmă avea un contract de pază pentru niște vile, ale firmei lui Marian Măgureanu, de la Predeal. Cum au reușit? Nimeni nu înțelege, dar trebuie să mă judec și cu firma Allistar Security.
4. Actele firmei mele au ajuns în seiful lui Virgil Măgureanu, iar când le-am cerut, dânsul mi-a transmis că "dacă vin, voi face cunoștință cu asfaltul, de la etajul 3"
5. Acum câteva luni, mașina pe care o foloseam a dispărut din fața casei, am aflat ulterior că a luase fostul soț. Precizez că îmi schimbasem domiciliul curând și în mod normal nu ar fi avut de unde să știe unde locuiesc, decât dacă aș fi fost urmărită.
6. De 2 ani, sunt urmărită aproape continuu, în țară și în afara ei. Fostul soț a postat poze cu mine pe profilul său de facebook, făcute într-un spațiu privat,undeva, în afara țării. Am depus plângere la poliție, dar iarăși nu am mari speranțe....
7. După ce am fost în fosta locuința (sunt singura persoana care are domiciliul legal acolo) pentru a lua cateva din lucrurile copilului, mi s-a făcut plângere penală pentru spargere de locuință și furt de către Maria Măgureanu. Reacția poliției a fost toatal exagerată, am fost dusă aproape pe sus la secție pentru declarații, iar fostul soț îmi transmitea ironic informații care ar fi trebuit să rămână doar la poliție. A durat un an până să se claseze cazul din lipsă de probe. Ca și completare, Comisarul Lupu de la Secția 2, care a instrumentat cazul, a fost arestat și sudpendat din funcție pentru abuz în serviciu...
8. Fostul soț mi-a intentat proces, cerându-mi daune de 10.000 de euro, pentru că îl denigrez. Un nou proces, timp și bani pierduți.....
9. În pofida proprietăților și luxului afișat de Familia Măgureanu, judecătorii au stabilit, în urma unei judecăți "drepte și echitabile", o pensie de 69 ron pentru copilul nostru.
Toate acestea sunt doar o parte dintre presiunile la care sunt supusă pentru a păstra TĂCEREA...”, este mesajul complet postat pe Facebook astăzi.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii