Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
01:51 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Fosta companie low cost Blue Air a intrat în faliment

ro

08 Jan, 2014 14:53 2395 Marime text
Blue Air Transport Aerian SA Giurgiu, redenumită Bata Sky Imobiliare SA, a intrat în faliment,  termenul limită de înscriere la masa credală fiind 31 ianuarie 2014, anunţă site-ul Antiţepari.ro.
“Din documentele contabile ale firmei rezultă că sunt 3.227 de creditori, peste 1.200 dintre aceştia fiind din afara României”, menţionează sursa citată. Tot Antiţepari.ro susţine că “printr-o inginerie financiară orchestrată de Casa de Insolvenţă Transilvania (CITR), activitatea companiei low-cost a fost transferată pe o altă firmă”.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • bogdan 29 Jan, 2014 00:37 blue air se roaga sa fie amanate zborurile,ca daca se amana zborul in cazul lor iti da un nou bilet peste 2 saptamani daca esti norocos ca daca esti ghinionit 3 sau poate o luna,si iti mai spune ca nu au bilete pt cursa urmatoare cand ei le vand pe internet de 10 ori mai mult,sunt in proces cu ei,o firma care lasa un gust amar,nu ma face mandru ca sunt roman
  • Ruxandra 09 Jan, 2014 12:51 Dl Silviu, in momentul de fata toate comentariile tale sunt facute fara nici o baza...tu vorbesti doar din auzite si din barfele aparute in orice publicatie. Inainte sa incepi sa critici mai bine te ai uita un pic ce a facut Blue Air pentru pasagerii sai si cum a reusit sa iasa cu capul sus din toate probleme pe care le a avut. Daca tie nu iti place sa zbori cu flota Blue Air-ului nu stiu de ce o faci pt ca nimeni NU TE OBLIGA SA ALEGI ACEASTA COMPANIE! Retine ca este o companie LOW COST care pana in prezent si a onorat obligatiile fata de pasageri! Si inca un lucru trebuie sa mai sti, inainte sa te apuci sa ti cumperi un bilet la o anumita companie, va trebui sa citesti cu atentie conditiile de calatorie, in cara sunt specificate toate taxele, ce se intampla daca nu esti atent si nu ti platesti bagajele din timp si nu iti faci ckn-ul. NEATENTIA SI IGNORANTA se plateste scump in caz ca nu ai aflat!!! Momentan nu ai nici un drept sa transmiti companiei Blue Air mesajul "RUSINE BLUE AIR PT FELUL IN CARE TRATATI SI PROSTITI ROMANIA", deoarece vorbesti numai aiureli. Nu stiu ce ai tu impresia, ca toata compania sta la picioarele tale si te trage de maneca sa ti spuna " vezi ca nu ti a platit bagajele cand trebuia, sau vezi ca trebuie sa nu depasesti limetele la kg si dimensiuni..." Este datoria ta ca pasager sa respecti conditiile de calatorie ale comapaniei alese, nu faci asta, vei fi penalizat pentru ca asa este mai mult decat normal. O zi buna sa ai si pe viitor, inainte sa critici, ar fi mai bine sa te documentezi mai bine!
  • silviu 08 Jan, 2014 21:33 Probleme mult mai mari sunt cu noua firma care a cumparat Blue Air, pentru ca toate biletele de avion vandute de ei nu au nici o garantie, iar nimeni nu va restitui banii in cazul in care isi inchide portile si nu mai zboara!!! De exemplu, daca tu iti cumperi bilete de avion pentru la vara sa mergi cu familia in vacanta, iar SRL-ul Blue Air intra in faliment, ai pierdut toti banii munciti, vacanta si bucuria familiei… De ce? Pentru ca totul e o pacaleala! Biletele de avion sunt achitate la o firma din Belgia care nu va da nimanui socoteala in Romania!!!! Astfel ca nimeni nu isi va recupera… NICI UN BAN, iar ei s-au ales cu milioanele platite de romanii care nu vor mai apuca sa zboare! Anunta rute noi? Baga una si scot zece, pentru ca au scos foarte multe zboruri pe care anul trecut le operau. Anunta avioane noi in flota? O minciuna si mai mare, oameni buni... Au luat niste ciurucuri care stau sa cada, toate aeronavele lor sunt foarte vechi si nu ar fi acceptate nici la programe Rabla, iar siguranta zborului este deficitara si departe de standardele internationale… Deh, romanii sunt niste prosti care accepta orice conditie, pot fi jecmaniti la aeroport, pe site sau la agentie, platesc comisioane peste comisioane, bagajul la aeroport brusc costa… si nu trebuie sa-si cunoasca drepturile internationale. Nu m-ar mira ca foarte curand sa fie toata compania in faliment, iar pasagerii sa ramana cu buza umflata!!! Fiti atenti si informati-va inainte de a ramane fara banii agonisiti pentru vacanta, platind bilete pe care nu o sa le mai puteti folosi… Rusine Blue Air pentru felul in care tratati si prostiti romanii!!!!!!