Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
16:31 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Fost viceprimar din județul Constanța la judecată cu Agenția Națională de Integritate

ro

13 Jul, 2016 02:05 1659 Marime text
Pe rolul Curții de Apel Constanța, Secţia a II-a civilă, de contencios administrativ şi fiscal, a fost înregistrat, în data de 11 iulie, anul acesta, dosarul cu număr unic 440/36/2016 având ca materie Contencios administrativ şi fiscal și ca obiect conflict de interese/incompatibilitate – constatate de ANI.
 
Reclamant în cauză este Iulian Leonte, fost viceprimar al orașului Ovidiu, iar ca pârât Agenția Națională de Integritate (ANI).

Până la data postării acestei știri nu fusese stabilit un termen în cauză.

Reamintim că la data de 14 iunie, anul acesta, Agenția Națională de Integritate a transmis un comunicat de presă prin care arăta că a constatat starea de incompatibilitate precum și existența conflictului de interese de natură administrativă și penală în cazul a 11 aleși locali (4 primari, 3 viceprimari și 4 consilieri locali).
Printre cei aflați în această situație se afla și Iulian Leonte, fost viceprimar al orașului Ovidiu, județul Constanța.
Despre acesta ANI spunea că ”S-a aflat în stare de incompatibilitate în perioada 30 octombrie 2012-29 noiembrie 2013, întrucât a deținut simultan funcțiile de viceprimar și membru în cadrul Consiliului de Administrație al Liceului Tehnologic „Ion Podaru” din orașul Ovidiu, județul Constanța, încãlcând, astfel, dispozițiile art. 87, alin. (1), lit. d) din Legea nr. 161/2003”.
Totodată agenția mai făcea, în finalul comunicatul că ”Agenția Națională de Integritate își exercită atribuțiile cu respectarea principiilor legalității, confidențialității, imparțialității, independenței operaționale, celerității, bunei administrări, precum și al dreptului la apărare”.

 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii