Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
10:34 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Fost fotbalist, vedetă în show-ul Insula iubirii, încătușat

ro

27 Apr, 2015 19:04 3484 Marime text
 
Bogdan Ionuţ Ghiceanu, fost fotbalist şi actual concurent la concursul „Insula Iubirii" de la Antena 1, a fost reţinut dfe procurorii DIICOT în cadrul unei ample acţiuni îndreptate împotriva unei grupări care a furat peste 15 milioane de euro din bancomate, informează România TV.

În dosarul instrumentat de procurorii DIICOT, Ionuţ Bogdan Ghiceanu apare ca fiind „săgeata" infractorilor, adică omul plătit cu comisioane derizorii pentru a retrage din bancomate diverse sume de bani, cu ajutorul cardurilor clonate. 

Astfel, conform unor surse judiciare, citate de România TV, într-o zingură zi, Ghiceanu ar fi retras de şase ori bani de la diverse sume din bancomante din Capitală. Deşi era limpede că el comite o infracțiune, fostul fotbalist nu şi-a acoperit deloc faţa, fiind astfel surprins de camerele video ale bancomatelor.

În aceste condiții, procurorii DIICOT au cerut arestarea acestuia pentru constituire de grup infracțional organizat, spălare de bani, acces ilegal la un sistem informatic în formă continuată, deţinerea de instrumente în vederea falsificării de valori, efectuarea de operațiuni financiare în mod fraudulos în formă continuată.

Citește și LUPTĂTORI K1, PRINTRE SUSPECŢI. AU SPART CONTURILE BANCARE ALE UNOR MARI CORPORAŢII ŞI AU RETRAS DIN BANCOMATE PESTE 15 MILIOANE DE DOLARI



Sursa: România TV


 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii