Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
13:16 16 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Fost director al CFR, Mihai Necolaiciuc, condamnat la 10 de ani de închisoare

ro

03 Jun, 2015 08:33 2040 Marime text
 
Fostul director al CFR, Mihai Necolaiciuc, trimis în judecată de procurorii DNA pentru devalizarea societăţii naţionale de transport feroviar, a fost condamnat de magistraţii Judecătoriei Sectorului 1 Bucureşti la 10 ani de închisoare. Decizia nu este definitivă şi poate fi atacată cu contestaţie. Necolaiciuc se află, în prezent, în arest preventiv.
 
El este acuzat că în perioada 2002-2003, când era director al CFR, a făcut achiziţii inutile, de la firme aparţinând unor apropiaţi, pentru care societatea a plătit sume imense.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • URMEAZA CFR CALATORI ? 03 Jun, 2015 14:32 DNA , sa controleze toate dosarele de achizitii “in totalitate legale” din perioada 2013-2014 de la CFR Calatori? Ar fi interesant si nu numai… Aflati in plina ofensiva anticoruptie, subalternii Laurei Codruta Kovesi sunt pe cale de a deschide un nou front de lupta, care va cutremura, cu siguranta, societatea romaneasca” Sa fie vorba si de CFR Calatori? Dar pe unde “zace” raportul Ministrului Transporturilor, Ramona Manescu inaintat la organele competente ,referitor la activitatea “ireprosabila” a unora in decursul anului 2013 din care rezultau clar probe pentru comiterea unor posibile fapte de coruptie?