Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
22:15 16 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Fost adjunct al comandantului Jandarmeriei constănţene Generalul Bontic a fost trecut, oficial, în rezervă

ro

29 Aug, 2013 04:19 2736 Marime text

Aseară, a fost publicat în Monitorul Oficial al României, numărul 544, Decretul de trecere în rezervă a generalului maior cu două stele Bontic Vasile Neculai.
Actul normativ, înaintat la propunerea ministrului Afacerilor Interne, are numărul 738 din 27 august, este semnat de preşedintele României, Traian Băsescu şi contrasemnat de primul ministru Victor Ponta.

Reamintim că la mijlocul lunii iulie, procurorii din cadrul Direcţiei Naţionale Anticorupţie - Secţia de combatere a infracţiunilor de corupţie săvârşite de militari au anunţat începerea urmăririi penale faţă de învinuitul general maior (gl. mr.) Neculai Bontic, adjunct pentru logistică al Inspectoratului General al Jandarmeriei Române.
În sarcina lui, organele de anchetă au reţinut următoarele infracţiuni: abuz în serviciu contra intereselor publice, dacă funcţionarul public a obţinut pentru sine sau pentru altul un avantaj patrimonial sau nepatrimonial, în formă continuată, 17 infracţiuni de luare de mită şi participaţie improprie la infracţiunea de delapidare, în formă continuată.
Bontic a fost în perioada 1996-2005 adjunct pentru logistică al comandantului Comandamentului Teritorial de Jandarmi Constanţa. 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii