Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
06:51 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Fost adjunct al comandantului IJJ Constanţa Generalul maior de jandarmerie Neculai Bontic a fost trecut în rezervă

ro

12 Jul, 2013 21:12 1968 Marime text
Astăzi, ministrul Afacerilor Interne, Radu Stroe, a aprobat trecerea în rezervă a generalului maior Bontic Neculai, adjunct al inspectorului general al Inspectoratului General al Jandarmeriei Române.
 Decizia de trecere în rezervă, la cerere, este  întemeiată pe prevederile Statutului cadrelor militare, urmând a fi înaintată Preşedinţiei pentru emiterea Decretului, potrivit competenţei.
Bontic a fost angajat al Inspectoratului din Constanţa de jandarmi pe funcţie de adjunct pentru logistică al comandantului.
Reamintim că procurorii din cadrul Direcției Naționale Anticorupție – Secția de combatere a infracțiunilor de corupție săvârșite de militari au început urmărirea penală față de învinuitul general maior (gl. mr.) BONTIC NECULAI, adjunct pentru logistică al Inspectoratului General al Jandarmeriei Române ( fost adjunct şef a Logisticii de la IJJ Constanţa), în sarcina căruia s-au reținut următoarele infracțiuni:
- abuz în serviciu contra intereselor publice, dacă funcționarul public a obținut pentru sine sau pentru altul un avantaj patrimonial sau nepatrimonial, în formă continuată,
- 17 infracțiuni de luare de mită,
- participație improprie la infracțiunea de delapidare, în formă continuată.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii