Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
16:13 20 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Forţele Navale au, de azi, încă doi contraamirali de flotilă

ro

27 Nov, 2012 22:37 2951 Marime text
Preşedintele Traian Băsescu a semnat, astăzi, mai multe decrete privind înaintarea în grad a unor reprezentanţi ai Ministerului Apărării Naţionale şi ai Ministerului Administraţiei şi Internelor, precum şi a unor veterani de război, informează Administraţia Prezidenţială.

Astfel, şeful statului le-a oferit gradul de general de brigadă cu o stea coloneilor din Ministerul Apărării: Ghiţă Bârsan, Dan Cavaleru, Marius Harabagiu, Mihai Şomordolea, Adrian Tonea şi Mircea Vladu.
De asemenea, comandorii Cătălin Băhneanu şi Gabriel-Florin Moisescu au primit gradul de general de flotilă aeriană - cu o stea, iar comandorii Vergil Chiţac şi Sorin Learschi - gradul de contraamiral de flotilă - cu o stea.
În plus, preşedintele Băsescu a semnat decrete pentru înaintarea în gradul profesional de chestor-şef a chestorului principal de poliţie Terente Merce şi la gradul de chestor de poliţie pentru comisarii-şefi din cadrul MAI: Ioan Aron, Marin Făgăraş, Tudor Grindean, Radu-Sandu Moldovan, Gelu-Marin Oltean, Alexandru-Florea Oprea, Valentin Pescari, Ioan Scripniciuc, Gheorghe Sima.
Şeful statului a mai semnat decrete de înaintare în grad pentru mai mulţi veterani de război.



Tags: Vergil Chitac


Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii