Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
14:50 23 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Forţa Civică, filiala Constanţa, a început întâlnirile cu membrii şi simpatizanţii din judeţ

ro

20 Jan, 2013 22:49 1555 Marime text

Sâmbătă, în sala mică a Casei de Cultură, a avut loc întâlnirea membrilor şi simpatizanţilor Forţei Civice Constanţa. La şedinţă a participat conducerea judeţeană a Forţei Civice Constanţa, respectiv preşedintele, deputatul Dănuţ Culeţu, şi membrii Biroului Judeţean, Mircea Iustian, Alexandru Sîrcu, Raif Aksoy, Olga Zeicu.

 

Potrivit unui comunicart de presă, pe ordinea de zi a şedinţei a fost inclusă identificarea membrilor activi şi implicarea acestora în organizarea şi dezvoltarea partidului pe cartiere în municipiul Constanţa. 

 

“În cadrul şedinţei s-a stabilit să se organizeze de către Dănuţ Culetu şi alte cadre didactice, respectiv economişti, dezbateri pe teme economice actuale, acestea fiind considerate importante pentru înţelegerea situaţiei economice reale a României, cât şi pentru expunerea perspectivei economice a judeţului Constanţa”, se menţionează în comunicatul de presă. 

Întâlnirile Forţei Civice au continuat duminică, la Mangalia. La sedinţă au participat, alături de conducerea judeţeană a partidului, membrii Forţei Civice Mangalia, dar şi simpatizanţi.

 

 

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii