Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
02:03 20 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Fondatorul Facebook, Mark Zuckerberg Facebook va rămâne o platformă tehnologică

ro

30 Aug, 2016 11:59 1948 Marime text
Facebook nu va deveni o companie media, a declarat, ieri, fondatorul și directorul general, Mark Zuckerberg, care a adăugat că firma sa va rămâne o platformă tehnologică, transmite Reuters.
 
Chiar dacă a recunoscut rolul pe care îl joacă Facebook în furnizarea de știri pentru utilizatorii săi, precum și avantajele pe care le oferă rețeaua de socializare în obținerea de informații din diferite părți ale lumii, Zuckerberg a subliniat că Facebook este „o companie de tehnologie, noi construim instrumente, dar nu producem niciun conținut. Lumea are nevoie de furnizori de știri, dar și de platforme tehnologice, așa cum suntem noi, și ne luăm rolul în serios", a declarat Zuckerberg la întrebările studenților de la universitatea Luiss din Roma.
 
Anterior, Zuckerberg și soția sa Priscilla Chan, au avut o audiență privată cu Papa Francisc. Cei trei au vorbit despre felul în care pot fi folosite tehnologiile de comunicare pentru a reduce sărăcia, a încuraja o cultură a întâlnirii și a face să parvină un mesaj de speranță, mai ales persoanelor care trec prin cele mai mari dificultăți, se precizează într-un comunicat al Vaticanului. 
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii