Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
10:42 19 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Focuri de armă pentru prinderea unui contrabandist

ro

15 Oct, 2016 12:53 1688 Marime text
Poliţiştii de frontieră suceveni au tras, ieri, mai multe focuri de armă pentru a prinde un bărbat, suspectat de contrabandă cu ţigări, care reuşise să fugă la vederea oamenilor legii,în maşina lui fiind găsite aproape 14.000 de pachete de ţigări, informează IGPF.
 
Incidentul s-a petrecut, ieri, în zona comunei Izvoarele Sucevei, după ce un echipaj al poliţiei de frontieră i-a făcut semne bărbatului să oprească autoturismul la un control de rutină, anunţă Inspectoratul General al Poliţiei de Frontieră(IGPF).

"În momentul în care conducătorul auto a observat echipajul poliţiei de frontieră a abandonat maşina şi a încercat să fugă.Lucrătorii noştri au trecut la urmărirea bărbatului efectuând somaţiile legale prin voce şi deoarece acesta nu s-a supus au fost executate trei focuri de avertisment în plan vertical.În urma acţiunii bărbatul a fost reţinut şi identificat ca fiind Mihai M., în vârstă de 38 de ani, domiciliat pe raza judeţului Suceava.", se notează într-un comunicat.

În urma verificărilor făcute asupra autoturismului, au fost găsite 13.990 de pachete de ţigări ce proveneau din Ucraina, în valoare de aproape 140.000 de lei, aceste fiind confiscate, mai anunţă IGPF.

Bărbatul a fost pus sub urmărire penală pentru contrabandă, pe numele său fiind emisă ordonanţă de reţinere pentru 24 de ore. Sâmbătă, acesta va fi prezentat judecătorilor cu propunere de arestare preventivă.
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii