Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
08:19 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Focuri de armă lângă Adamclisi Pădurarul a împuşcat doi presupuşi hoţi de lemne

ro

03 Dec, 2014 09:38 2327 Marime text
Poliţiştii anchetează trei bărbaţi implicaţi într-un incident cu bâte şi focuri de armă într-o pădure din localitatea Haţeg, comuna Adamclisi.
 
Doi bărbaţi, fraţi, au ajuns la Spitalul Judeţean Constanţa cu răni provocate de bile de cauciuc. Ei susţin că au fost împuşcaţi de pădurarul din sat fără motiv.
 
Acesta le-a declarat, însă, poliţiştilor că i-a surprins pe cei doi la furat de lemne şi când i-a somat, aceştia au devenit agresivi şi l-au atacat cu bâtele. Pădurarul mai spune că a tras un foc de avertisment în aer cu pistolul cu bile de cauciuc pe care îl deţine în mod legal. Pentru că cei doi nu au încetat să îl agreseze, el recunoaşte că a tras apoi mai multe focuri în cei doi.
 
Cei doi au fost răniţi inclusiv în zonele feţelor şi au rămas internaţi. Poliţiştii investighează cazul şi trebuie să decidă dacă pădurarul a folosit arma în mod legal, dar şi dacă cei doi sunt vinovaţi de tentativă de furt de lemne.
 
Arma a fost ridicată de poliţişti pentru expertiză şi va rămâne în custodia autorităţilor cel puţin până la finalizarea anchetei.

Sursa foto: arw.ro
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii