Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
07:48 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Focuri de armă la Ion Corvin Poliţiştii au fost ameninţaţi cu o sabie

ro

14 Oct, 2015 14:43 1136 Marime text
 
Poliţiştii au fost sesizaţi, ieri, în jurul orelor 1.20, prin Dispeceratul SNUAU 112, de către trei persoane din comuna Ion Corvin, despre faptul că, în jurul orei respective, Marian Constantin Tapalagă le-ar fi distrus locuinţele prin spargerea geamurilor, iar pe una dintre acestea ar fi ameninţat-o, iar pe alta ar fi agresat-o.
 
La faţa locului s-au deplasat poliţiştii aflaţi în serviciu, care l-au identificat la una dintre cele trei locuinţe pe bărbatul în cauză, care era înarmat cu o sabie artizanală şi care i-a ameninţat cu acte de violenţă, după care a fugit pe o stradă laterală.
 
Bărbatul a fost identificat în curtea locuinţei sale, de unde ar fi continuat cu proferarea de ameninţări cu acte de violenţă, având sabia în mână şi totodată ar fi aruncat cu pietre.
 
În această situaţie, poliţistul aflat la faţa locului a efectuat uz de armă în mod legal, trăgând patru cartuşe în plan vertical, în urma căruia nu au rezultat victime omeneşti ori pagube materiale.
 
Ulterior poliţistul a pătruns în locuinţa persoanei, unde l-a dezarmat de sabie şi imobilizat pe bărbat, folosind spray-ul din dotare, şi l-a condus la sediul Postului de Poliţie Ion Corvin pentru cercetări.
 
Cazul a fost prezentat procurorului, care a dispus efectuarea de cercetări sub aspectul comiterii infracţiunilor de ultraj, tulburarea ordinii şi liniştii publice, loviri sau alte violenţe, violare de domiciliu, ameninţare şi distrugere, urmând ca dosarul să fie înaintat de poliţişti cu celeritate Parchetului pentru competentă soluţionare.



Sursa foto: aradon.ro
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii