Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
11:44 20 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

FNSA respinge toate propunerile sefului statului

ro

07 May, 2010 15:00 940 Marime text

Preşedintele FNSA, Valer Suciu, a declarat, astăzi, că federaţia va adresa un protest şefului statului, în care vor fi expuse toate nemulţumirile sindicaliştilor faţă de măsurile anunţate de preşedinte.

"Prin reducerea salariilor bugetarilor, a pensiilor şi a ajutorului de şomaj, se reduce masa de impozitare. Reducându-se această masă de impozitare, veniturile din impozitul pe venituri se vor diminua drastic. Deci ceea ce preconizează preşedintele şi Guvernul prin aceste măsuri este o chestiune falsă, pentru că, în realitate, nu se vor economisi 10,2 miliarde de euro, ci mult mai puţin. FNSA dezaprobă şi respinge în totalitate propunerile preşedintelui României, Traian Băsescu, şi îi vom adresa un protest cu nemulţumirile noastre", a spus Suciu.

Potrivit acestuia, Guvernul ar trebui să adopte cea mai eficientă măsură de economisire la bugetul de stat a banilor publici, şi anume reducerea cheltuielilor cu bunurile şi serviciile în administraţia publică, "lucru cu care preşedintele nu prea era de acord".

Sursa: mediafax.ro

 

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii