Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
15:57 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Florin Iordache (PSD), la RFI „Nu se impune un Congres extraordinar, poziţia lui Zgonea e surprinzătoare“

ro

17 Jul, 2015 14:11 1206 Marime text
Un Congres extraordinar al PSD nu s-ar impune, declara la RFI deputatul PSD, Florin Iordache. In opinia sa, Congresul trebuie organizat la termen, in 2017. Iordache mai spune ca Liviu Dragnea nu ar trebui sa candideze la sefia partidului.

Presedintele Camerei Deputatilor, Valeriu Zgonea, exprima intr-un interviu pentru AP necesitatea reformarii PSD, cerand organizarea unui Congres extraordinar pentru desemnarea unui nou lider al formatiunii, in contextul crizei generate de inculparea premierului Victor Ponta.

Deputatul Florin Iordache se arata surprins de pozitia lui Zgonea. Intrebat daca s-ar impune un Congres extraordinar, el a raspuns: "Nu. Congresul il va stabili Comitetul Executiv. Am ramas surprins ca domnul Zgonea la ultimul Birou Permanent la care am participat si eu si a participat si el nu a avut o reactie atat de critica si (nu a spus) ca ar trebui un Congres extraordinar si ca lucrurile stau atat de rau, cum apare in acest interviu. Parerea mea e ca lucrurile pe care le avem de spus ar trebui sa le spunem la nivel de partid si daca avem ceva de rezolvat, oricum la partid le rezolvam, nu le rezolvam in presa. Din punctul meu de vedere, situatia nu-i atat de grava cum pare sau cum incearca anumiti comentatori sa o prezinte".
Sursa: HotNews.ro
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii