Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
08:05 18 03 2018 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Florin Grigore, implicat într-un scandal sexual, face doctoratul la Constanța

ro

29 Jun, 2012 23:20 1679 Marime text

Ion Grigore spune că fiul său, Florin, care este și membru al trupei Etno, este o victimă în scandalul sexual care zguduie învățământul românesc.

"Fiul meu este acuzat pe nedrept, e cineva în spatele acestei minunate acuzări. Nu se poate așa ceva, el a fost un profesor minunat. Nu există nicio relație, nu e absolut nimic, sunt înscenări. Cineva se află în spate și lucrează foarte bine.

O să dăm în judecată și o să cerem daune morale. Dacă el nu face chestia asta, eu o să dau în judecată toate persoanele implicate.Din decembrie, Florin Grigore și-a luat concediu pentru studiu, pentru că e la doctorat la Constanța, nu a fost concediat sau mutat cum s-a spus. Oricum, e viața lui personală și face ce vrea cu ea. Și eu dacă vreau să mă culc cu o doamnă, mă culc și asta e , nu trebuie să dau socoteală nimănui", a spus tatăl profesorului, vineri, în emisiunea "Acces direct", de la Antena 1.

 http://www.libertatea.ro/detalii/articol/daiana-dutu-eleva-liceu-george-enescu-viol-flroin-grigore-tata-ion-grigore-401455.html

Ti-a placut articolul?

Comentarii