Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
17:29 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Florin Gheorghe vrea un nou stadion la Constanţa

ro

17 May, 2012 18:46 1472 Marime text

Candidatul PDL la şefia Consiliului Judeţean Constanţa a dat publicităţii un comunicat de presă referitor la construcţia, în Constanţa, a unui nou stadion. Redăm, mai jos, comunicatul integral:

 

“Florin Gheorghe, candidatul PDL pentru functia de Presedinte al Consiliului Judetean Constanta, a fost spectator ieri la meciul de fotbal dintre echipa locala Farul Constanta si Gloria Buzau. Florin Gheorghe a fost unul din putinii spectatori de ieri de pe stadion, cu toate ca Farul a invins categoric, cu scorul de 4-1, echipa buzoiana.

“Este trist sa vezi atat de putina lume, cu toate ca, declarativ, toata lumea sustine echipa de fotbal. Consiliul Judetean ar putea ajuta enorm acest club. Mi-am propus, cand voi fi presedinte, sa demolez actualul stadion, trist si invechit, si sa construim o arena noua, moderna. De asemenea, echipa unui oras mare, cum este Constanta, nu ar trebui sa joace in liga a II-a, ci sa fie printre echipele care participa in cupele europene” a precizat Florin Gheorghe, candidat pentru functia de Presedinte al Consiliului Judetean Constanta.

Stadionul Farul a fost construit in anul 1965, iar instalatia de nocturna a fost montata in anul 1970. Are o capacitate de 15.500 de locuri”.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • Suporter Farul Constanta! 17 May, 2012 16:14 Bravo Florine! CanD AM VAZUT ARTICOLUL PARCA AM PRIMIT O GURA DE AER! Un om care vrea sa faca ceva nu ca cei care au putrezit aici conducand de atatia ani!