Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
19:51 23 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Florin Ciucardel şi-a pierdut calitatea de consilier local în cadrul Consiliului Local al comunei Mereni, judeţul Constanţa

ro

21 Nov, 2018 14:54 2054 Marime text

Prefectul Județului Constanța a semnat, astăzi,  21.11.2018, ordinul prin care se constată  încetarea de drept, înainte de termen, a mandatului de consilier local, în cadrul Consiliului Local al comunei Mereni, al lui Florea Ciucardel, ales pe listele PNȚCD- filiala Mereni, în anul 2016. De asemenea, prin același ordin, locul său de consilier local a fost declarat vacant.  

Ordinul prefectului județului Constanța a fost emis în temeiul prevederilor Legii 393 /2004, privind statutul aleșilor locali, cu modificările și completările ulterioare, conform cărora „calitatea de consilier local încetează de drept, înainte de expirarea duratei normale a mandatului, în cazul pierderii calității de membru al partidului politic sau al organizației minorităților naționale  pe a cărei listă a fost ales”,  PNȚCD în cazul domnului Florea Ciucardel.

Potrivit Prefecturii Constanţa, acest ordin a avut la bază sesizarea organizației județene PNȚCD Constanța, transmisă instituției prefectului în luna noiembrie a.c. 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii