Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
07:39 19 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Exclusiv! Flagrant în Constanţa Cinci persoane, încătuşate cu ajutorul Direcţiei Generale Anticorupţie

ro

14 Mar, 2016 12:04 3494 Marime text
Cinci persoane au fost reţinute de procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Constanţa şi prezentare Tribunalului Constanţa cu propunere de arestare preventivă.
 
Patru dintre cei cinci sunt acuzaţi de furt calificat şi dare de mită. Cel de al cincilea este bănuit doar de dare de mită.
 
Conform procurorilor, pe data de 3 februarie 2015, patru bărbaţi ar fi furat 35 de metri pătraţi de cablu din patrimoniul CFR. În timpul cercetărilor derulate de poliţiştii de la Transporturi, una dintre rudele celor patru le-a spus oamenilor legii că le poate da câte 1.000 de lei pentru a renunţa la ancheta în dosar. Ulterior, şi cei patru bărbaţi suspectaţi de furt s-au arătat dispuşi să achite bani pentru a scăpa de urmărire penală.
 
Poliţiştii au refuzat oferta şi au anunţat Direcţia Generală Anticorupţie şi Parchetului de pe lângă Tribunalul Constanţa.
 
Astfel, oamenii legii au organizat un flagrant context în care indivizii ar fi fost surprinşi în fapt.     

Aşa cum arătam şi mai sus, procurorii au dispus reţinerea pentru 24 de ore a celor cinci, pe care i-a prezentat Tribunalului Constanţa, cu propunere de arestare preventivă.

Solicitarea procurorilor a fost respinsă, însă decizia poate fi atacată la Curtea de Apel Constanţa.

Totodată, cei cinci au fost trimişi în judecată de procurori urmând ca zilele acestea să fie stabilit primul termen de judecată.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii