Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
09:04 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Flagrant de 50.000 de lei Reținuți la Constanța pentru un credit bancar luat cu acte false! (video)

ro

08 Nov, 2014 16:25 2710 Marime text
Poliţiştii din Constanţa au reţinut doi bărbaţi bănuiţi că au obţinut un credit bancar de 50.000 de lei, în baza unor documente falsificate.
 
Poliţiştii Serviciului de Investigare a Fraudelor din cadrul IPJ Constanţa au surprins în flagrant delict doi bărbaţi, de 31, respectiv de 52 de ani, în timp ce ridicau de la o bancă din Constanţa suma de 29.708 de lei, obţinută în mod fraudulos.
 
În fapt, din cercetări a reieşit că bărbatul de 52 de ani, folosind înscrisuri oficiale falsificate, respectiv o decizie de pensionare şi un cupon de pensie militară, puse la dispoziţie de complicele său, ar fi solicitat unei bănci din Constanţa un credit de refinanţare în valoare de 50.000 de lei, credit ce i-a fost aprobat.
 
Din suma acordată de bancă, 20.000 de lei au fost folosiţi pentru achitarea unor credite pe care cel în cauză le avea la alte bănci, iar restul banilor au fost retraşi în numerar de cei doi bărbaţi.
 
Cei doi au fost reţinuţi de poliţişti pentru 24 de ore sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de înşelăciune şi fals, urmând  a fi prezentaţi magistraţilor, în cursul zilei de astăzi, cu propunere de arestare preventivă.
 
Cercetările sunt continuate, pentru stabilirea întregii activităţi infracţionale.




 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii