Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
17:01 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Nu şi-a pierdut speranţa Fiul planoristului dispărut îşi caută tatăl în continuare

ro

12 Aug, 2015 14:07 1268 Marime text
Fiul lui Mircea Crăciun, planoristul dispărut în urmă cu şase zile, a postat un mesaj emoționant pe facebook prin care susţine că nu şi-a pierdut speranţa şi că va continua eforturile de căutare cu orice mijloace. De altfel, pe facebook a fost creată o pagină specială intitulată „Să-l găsim pe Mircea Crăciun”.
Apropiaţii pilotului dau vine pe autorităţi, considerând că nu au căutat unde trebuie. Fiul lui Mircea Crăciun a luat şi el parte la căutări şi spune că va face orice pentru a-şi găsi tatăl: ”Chiar dacă timpul este cumva împotriva noastră, noi vom continua căutările cu orice mijloace şi oricâte sacrificii. Tatăl nostru a iubit enorm munţii peste care a zburat şi care l-au ajutat să-şi ţină aripile sus. Pe aceiaşi munţi trebuie să-i convingem acum să ni-l dea înapoi. Mircea Crăciun, omul-păsare, trebuie să se întoarcă la familia şi la prietenii lui. Natura ne-a arătat încă o dată că este mai puternică decât oricine. Însă, tot ea ne va arăta drumul către tatăl nostru”.
Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă Braşov a fost sesizat joia trecută, în jurul orei 21.50, de către ROMATSA că un planor care a decolat în jurul orei 12.30 din zona Aerodromului Ghimbav nu a mai revenit la bază. Începând de vineri, autoritățile au căutat planorul zilnic, fără succes însă.

Sursa foto: Facebook şi bzr.ro
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii