Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
22:42 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Tragedie Fiul generalului Sandu Crintea a murit în condiţii necunoscute

ro

28 Aug, 2015 14:23 5219 Marime text
Ofiţerul Cosmin – Răzvan Crintea, fiul generalului constănţean Sandu Crintea, a murit, în condiţii necunoscute, în timp ce se afla îmbarcat la bordul unui vas petrolier. El era ofiţer în Marina Comercială şi se afla cu vasul la bordul căruia lucra în insula Rodhos, din Grecia. Colegii lui au declarat că el nu ar fi răspuns la apelul de dimineaţă şi s-au dus să vadă ce s-a întâmplat. Se pare însă că el a fost găsit decedat, din motive rămase deocamdată necunoscute, pe o plajă.
Cosmin – Răzvan Crintea era căsătorit şi locuia în Constanţa. Din informaţiile obţinute până în acest moment, Cosmin ar fi fost îmbarcat pe acel vas petrolier din luna martie şi ar fi urmat să revină acasă în noiembrie. Nu se ştie cum a ajuns pe acea plajă şi a murit. Cercetările sunt în plină desfăşurare.
Tânărul a absolvit Academia Navală Mircea cel Bătran în anul 2003, specializarea navigaţie şi transport maritim şi a fost şef de promoţie. După aceea, a făcut masterat în management – marketing în transporturi, porturi, zone libere şi burse până în anul 2005.
Tatăl său, Sandu Crintea, a fost adjunctul generalului Constantin Zeca, unul dintre cei mai cunoscuţi oameni ai armatei române de dinainte şi după Revoluţia din decembrie 1989. În 2004, acesta a fost avansat general de brigadă şi trecut în rezervă din funcţia de locţitor al Comandamentului 9 Operaţional “Dobrogea”.
Generalul Sandu Crintea a candidat la o primărie din judeţul Vrancea. El a condus Primăria vrânceană a Dumitreştiului, comuna sa natală de altfel, în perioada 2008 – 2012. 

sursafoto: ziaruldevrancea.ro
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • nafnaf 15 Oct, 2015 19:25 Dzeu sa il odihnesca,stiu ca terminase la sectia militara,ce i-o fi trebuit civila numai el stie,acu toti fug din armata pentru mirajul banului de la civila,o fata morgana care pentru multiu devine o reala tragedie.
  • Adrian Nastase 03 Sep, 2015 19:47 Dumnezeu sa te odhneasca in pace!
  • bogdan eremia 02 Sep, 2015 17:46 Drag coleg... sper ca de acum inainte sa navighezi numai pe ape line... o sa ne lipseasca mult veselia ta debordanta... dumnezeu sa te odihneasca in pace...
  • Codrin Remus 30 Aug, 2015 18:13 Dumnezeu sa-l ierte si sa il odihneasca in pace