Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
19:38 29 10 2020 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Firma Geocor Trade îşi diversifică activitatea

ro

09 Aug, 2015 14:25 1303 Marime text
 
În Monitorul Oficial au fost publicată hotărârea nr. 2095 a Adunării Generale a Asociaţilor Societăţii Geocor Trade Imp-Exp SRL. Leonard-Cristian Nedelcu şi Corina Nedelcu, asociaţi la această firmă, s-au întrunit în adunarea generală şi au hotărât să introducă în actul constitutiv următoarele activităţi secundare: comerţ cu ridicata al cerealelor, seminţelor, furajelor şi tutunului neprelucrat, comerţ cu ridicata al produselor textile, comerţ cu ridicata al îmbrăcămintei şi încălţămintei, comerţ cu ridicata al produselor din ceramic, sticlărie, produse de întreţinere, comerţ cu ridicata al produselor cosmetice şi parfumerie, comerţ cu ridicata al altor bunuri de uz gospodăresc, comerţ cu amănuntul efectuat în afara magazinelor, standurilor, chioşcurilor şi pieţelor.
Geocor Trade Imp-Exp SRL este cunoscută drept societatea în care a fost asociat cu 50% fostul fotbalist Adrian Pitu. SC Geocor Trade Imp-Exp SRL figurează în prezent la Registrul Comerţului cu altă structură de asociere. Este vorba de doi asociaţi, Cristian Leonard Nedelcu, fost asociat cu Pitu în afacere, şi de Corina Nedelcu.
La sfârşitul anului 2013, SC Geocor Trade Imp-Exp SRL declarase o cifră de afaceri de 18.800.527 de lei, un profit net de 495.106 lei şi 17 salariaţi. Conform vrajitorul.eu, randamentul activelor este scăzut comparativ cu al industriei din care face parte. Firma prezintă o competitivitate scăzută comparativ cu firmele de profil.
Nivelul datoriilor în total activ este semnificativ mai mare comparativ cu media industriei din care face parte. Firma are capitaluri proprii foarte reduse şi acest aspect poate afecta menţinerea echilibrului financiar. Per total, însă, SC Geocor Trade Imp-Exp SRL se află într-o situaţie financiară bună.
Numai în acest an, firma a încheiat contracte de furnizare de produse alimentare cu Academia de Poliție “Alexandru Ioan Cuza”  București, Spitalul Universitar de Urgență Militar „Dr. Carol Davila”, UM 02022 Constanța sau Școala de Agenți de Poliție de la Câmpina.
 

Ti-a placut articolul?

Comentarii