Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
11:08 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Firma cumnatului lui Victor Ponta, amendată pentru lucrările de la Comarnic

ro

17 Feb, 2015 14:15 1499 Marime text
Asocierea din care face parte şi SC Grossman Engineering Group, una din firmele lui Iulian Herţanu, cumnatul premierului, era reponsabilă pentru proiectul privind extinderea reţelei de canalizare la Comarnic, proiect ce avea termen de finalizare anul 2014, informează Mediafax. Însă lucrările s-au oprit, iar firma a fost amendată de mai multe ori.
 
Primarul oraşului Comarnic, Dorian Botoacă a explicat că amenzile au fost date pentru faptul că, după ce au spart străzile, constructorii nu au adus carosabilul la starea iniţială.

Potrivit lui Botoacă, după primirea amenzilor reprezentanţii Grossman Engineering Group SRL au contestat la Judecătoria Sinaia sancţiunile, iar în primă fază au câştigat, procesele fiind acum în stadiul de recurs, mai notează Mediafax.

De asemenea, edilul din Comarnic a ţinut să menţioneze că Primăria ar putea pierde patru milioane de euro, bani reprezentând valoarea a două proiecte europene derulate de primărie pentru asfaltarea străzilor din judeţ.

Contractul pentru extinderea canalizării la Comarnic face obiectul unei anchete a DNA în care marţi au fost făcute percheziţii la mai multe firme, fiind vizate şi două societăţi - SC Exfin SRL şi SC Grossman Engineering Group SRL - care îi aparţin lui Iulian Herţanu, cumnatul premierului Victor Ponta.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii