Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
18:10 23 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Final tragic pentru un tânăr suporter dinamovist, implicat într-un conflict cu un stelist

ro

25 Aug, 2016 09:31 1341 Marime text
Final tragic pentru un tânăr suporter dinamovist. Adrian Daniel Matei, în vârstă de 18 ani, a fost implicat într-un conflict cu un presupus suporter stelist, după derby-ul dintre Steaua și Dinamo de sâmbătă. Din nefericire, a pierdut lupta cu viaţa.

„Se întorcea de la meci cu un prieten și s-a băgat să ajute un alt fan al lui Dinamo care era bătut de steliști. Atunci a primit o sticlă în cap, l-au dus la spital în comă și a murit”, a spus, pentru ProSport, un apropiat al victimei.


Institutul de Medicină Legală a trimis o echipă la spitalul Sf. Pantelimon pentru a ridica trupul victimei în vederea efectuării autopsiei.

Dinamo Bucureşti a oferit un punct de vedere ca urmare a tragicului eveniment, prin vocea directorului sportiv Ionel Dănciulescu. „Suntem şocaţi că în România, în anul 2016, se poate ajunge la aşa ceva. Clubul Dinamo îşi exprimă întreaga compasiune şi sincerele condoleanţe familiei celui dispărut în aceste circumstanţe tragice. Autorităţile trebuie să-şi facă datoria şi să-i prindă cât mai repede pe autorii acestei crime, cerem dreptate!”.

 Adrian Daniel Matei era jucător de hochei pe iarbă la echipa CS Antilopa.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii