Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
15:35 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Final de carieră militară. Momente emoționante la Brigada 9 Mecanizată Mărășești. Cine s-a pensionat și după câți ani de muncă în armată

ro

12 Jun, 2017 05:51 17259 Marime text
La mijlocul săptămânii trecute, la sediul Brigăzii 9 Mecanizată “Mărășești”, a avut loc ceremonia prilejuită de trecerea în rezervă a colonelului Dănuț Ciobanu.

Evenimentul a început cu acordarea onorului comandantului brigăzii, colonelul Dorin Toma, salutul Drapelului de Luptă, trecerea în revistă a gărzii de onoare și intonarea Imnului Național al României.

A continuat cu citirea ordinului de trecere în rezervă a ofițerului, urmat de prezentarea mesajului ministrului apărării naționale, în care i se aduc mulțumiri pentru activitățile desfășurate cu dăruire și responsabilitate și se transmit felicitări pentru rezultatele obținute.


În semn de apreciere și recunoștiință pentru eforturile depuse, colonelul Dănuț Ciobanu a primit o plachetă cu însemnele brigăzii și o diplomă de onoare.

Ceremonia militară s-a încheiat cu defilarea efectivelor marii unități.


După 34 de ani de activitate, colonelul Dănuț Ciobanu a încheiat o carieră militară de excepție, în care a demonstrat profesionalism, hotărâre și tărie de caracter.

Foto: Gabără Gheorghe Facebook/Brigada9Mecanizata
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii