Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
12:43 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Filmează la Hunedoara, Sibiu şi Constanţa Nicolas Cage stă cinci luni în România

ro

24 Sep, 2010 10:54 1622 Marime text

Filmările producţiei "Ghost Rider: Spirit of Vengeance", care îl are ca protagonist pe actorul american Nicolas Cage, vor debuta pe 1 noiembrie, la Combinatul Siderurgic din Hunedoara. Reprezentanţii Castel Film au confirmat că actorul va veni în România în octombrie şi va rămâne la noi timp de cinci luni.
Cinci luni va petrece Nicolas Cage în România, pentru filmările noii sale pelicule, "Ghost Rider: Spirit of Vengeance". Potrivit site-ului www.filmreporter.ro, reprezentanţii casei de producţie Castel Film România, în ale cărei studiouri din Bucureşti se va realiza o parte dintre scenele noii producţii "Ghost Rider", au confirmat că celebrul actor american va ajunge în Capitală la sfârşitul lunii octombrie, urmând ca în luna noiembrie să înceapă filmările la Combinatul Siderurgic din Hunedoara.
Va filma şi la cazinoul din Constanţa
Mai mult, cei de la Castel Film au dat indicii şi despre alte locaţii unde se va filma: la Sibiu, dar şi la Cazinoul din Constanţa. Producţia va avea decoruri fabuloase, bugetul alocat realizării ei fiind în jur de 70 de milioane de dolari.

Sursa: www.libertatea.ro

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii