Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
04:54 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Fiica lui Gabriel Cotabiță, pe Facebook „Vă asigurăm ca beneficiați de transparență în comunicarea evoluției stării de sănătate a tatălui nostru”

ro

16 May, 2015 11:45 1345 Marime text
 
Starea de sănătate a lui Gabriel Cotabiţă este în continuare gravă, dar stabilă. După ce în spaţiul public au apărut mai multe speculaţii legate de evoluţia stării de sănătate a cântăreţului, fiica cea mare a artistului a postat un mesaj pe pagina sa de Facebook. În cadrul postării, Aela a spus că medicii vor face declaraţii în momentul în care va interveni o schimbare.

„Medicii care se ocupă în aceste momente delicate de tatăl nostru împreună cu noi toate reprezentăm o echipă. O echipă care este alături de el trup și suflet și care se ocupă constant de ameliorarea stării în care se află. Va asigurăm ca beneficiați de transparență în comunicarea evoluției stării de sănătate a tatălui nostru. Însă vă reamintim că atunci când va fi cazul de noi declarații oficiale, ele vor fi făcute de către singurele persoane abilitate: reprezentanții Spitalului Floreasca, cu acordul nostru", este cel mai recent mesaj postat pe Facebook de fiica lui Gabriel Cotabiţă. 

Aela a vrut astfel să lămurească specualţiile apărute în ultimele zile în spaţiul public. Mai ales, după ce s-a aflat că în urma unui control pe care medicii i l-au făcut lui Cotabiţă, a fost semnalată o activitate cerebrală se pare că momentul nu ar fi fost unul voluntar.

Fiica cea mare a cântăreţului a ţinut să le mulţumească celor care îşi fac griji pentru starea de sănătate a artistului. 

„Mulțumim celor care au înțeles și respectă în continuare dorința noastră de a gestiona situația curentă cu discreție, răbdare și în mod special cu o viziune pozitivă asupra prezentului și viitorului omului și artistului Gabriel Cotabiță", a mai scris fiica cea mare a artistului, pe pagina personală de Facebook.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii