Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
05:45 20 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Fiica lui Adrian Enache, victima unui atac violent Agresorul a fost reținut

ro

06 Jul, 2014 11:43 1956 Marime text
Fiica solistului Adrian Enache, în vârstă de 17 ani, a fost atacată de un bărbat. Acesta a încercat să o violeze, sâmbătă dimineața, în scara blocului în care locuia.

Minora a ajuns la spital cu mai multe răni pe gât şi pe mâini, transmite B1 Tv. După incident, agresorul de origine libaneză, a fost reţinut şi urmează să fie prezentat instanţei cu propunere de arestare preventivă.

Este vorba despre paznicul complexului rezidenţial, un libanez în vârstă de 46 de ani, care a scos un cuţit şi sub ameninţare a încercat să o violeze pe fiica solistului.

Diana Enache nu și-ar fi imaginat așa ceva. Ea a coborât să-i solicite portarului imobilului ajutorul, întrucât nu avea curent electric. Însă, când a urcat în locuinţa fiicei lui Adrian Enache, în dreptul panoului electric, libanezul a atacat-o pe Diana.

Potrivit B1 Tv, Kanan Ali şi-a recunoscut fapta. Acesta le-a declarat poliţiştilor că s-a enervat întrucât ar fi primit mai multe injurii din partea Dianei Enache. Libanezul a menționat că nu a putut tolera impoliteţile tinerei, mai ales că sărbătorea Ramadanul.

sursă foto: spy.ro
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii