Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
16:23 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Fier vechi sustras din Portul Constanţa

ro

02 Apr, 2012 19:44 802 Marime text
Poliţiştii de frontieră din cadrul Gărzii de Coastă au depistat în Portul Constanţa un cetăţean român care transporta 40 kilograme de fier, cantitate sustrasă de pe platforma portuară.
 
În data de 31 martie, în jurul orei 18.30, poliţiştii de frontieră din cadrul Grupului de Nave Constanţa, au procedat la oprirea şi verificarea numitului S. Constantin, de 19 ani, domiciliat în localitatea Constanţa, care avea asupra sa un bagaj voluminos.
În urma verificărilor efectuate s-a constatat că persoana respectivă avea asupra sa cantitatea de 40 kg fier vechi. Din declaraţiile persoanei în cauză a rezultat faptul că deşeurile au fost colectate din zona triaj C.F.R., dintre şinele de cale ferată, urmând a fi scoase din port, cu intenţia de a fi valorificate la un centru de colectare. Cantitatea de fier a fost ridicată şi predată pe bază de proces verbal unei societăţi comerciale de profil. Pe numele persoanei în cauză au fost întocmite actele premergătoare sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt, faptă prevăzută şi sancţionată de art. 208 din Codul Penal.
  
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii