Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
23:20 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Fetiţa care a căzut de pe un bloc în construcție din Constanța va fi înmormântată astăzi

ro

03 Dec, 2016 11:24 3081 Marime text
Ziua de Sfântul Andrei s-a dovedit a fi una blestemată pentru o familie din Constanţa. Roxana, în vârstă de numai 12 ani, plecată la joacă, şi-a găsit sfârşitul într-un mod cumplit, după ce a căzut în gol de la etajul cinci al unui imobil aflat în construcţie pe strada Steagului din cartierul Coiciu. Astăzi, va avea loc înmormântarea, la Cimitirul Municipal Constanţa.

Amintim că Asociația Suflete Dechise și societatea Arimex Comexim 2000 SRL au decis să facă un gest creștinesc și se vor ocupa de înmormântarea fetiței.
 

„Este o tragedie ca un părinte să-și îngroape copilul. După ce am aflat din presă de tragicul eveniment, am decis să ne ocupăm de toate cele creștinești necesare înmormântării fetiței“, a declarat, pentru ZIUA de Constanța, Petre Preda, reprezentantul societății Arimex Comexim 2000 SRL.



Citeşte şi

Gest creștinescArimex Comexim 2000 SRL se va ocupa de înmormântarea fetiței care a căzut de pe un bloc în construcție din Constanța​

Un necaz nu vine niciodată singur...Bătaie de joc sau birocraţie dusă la extrem în cazul fetiţei moarte pe strada Steagului?
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii