Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
03:20 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Festivitatea de inaugurare a noii staţii de pompare de la Cernavodă

ro

12 May, 2016 13:57 2575 Marime text
De la demararea la nivel naţional a Programului Operaţional Sectorial MEDIU,  SC RAJA SA s-a implicat în mod semnificativ în absorbţia fondurilor europene, prin derularea de proiecte care să asigure  îmbunătăţirea standardelor de viaţă ale populaţiei şi de protecţie a mediului.
 
Printre investiţiile derulate se regăseşte şi Contractul CL24 – „Stație de pompare nouă, extindere aducțiune și rețea de canalizare și bazin de egalizare nou – orașul Cernavodă”. În cadrul acestui proiect s-a realizat o conductă de alimentare cu apă potabilă a zonei din sursele de subteran din Medgidia, conductă ce are o lungime de peste 20 kilometri. Prin această investiţie, cetăţenii oraşului Cernavodă beneficiază de apă de cea mai bună calitate, extrasă din surse de subteran, de la o adâncime de peste 200 metri. Pe lângă conducta de aducțiune de la Medgidia, la nivelul sistemului de alimentare cu apă a fost construit și un bazin de înmagazinare, cu capacitatea de 1.000 mc, ce va asigura continuitatea serviciului în cazul apariției unor avarii. Programul a cuprins și extinderea sistemului de canalizare pe o lungime de peste 5 km.
 
Ca urmare a finalizării lucrărilor, mâine începând cu ora 10.30, va avea loc festivitatea de inaugurare a proiectului, ce se va desfășura la Stația de Pompare Apă Potabilă situată la ieșirea din satul Ștefan cel Mare, comuna Saligny.
 
Plecarea către stația de pompare se va face de la sediul central al SC RAJA SA, strada Călărași, numărul 22-24, Constanța, la ora 9.00.
 
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii