Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
02:46 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Festivitate emoționantă la sediul Brigăzii 9 Mecanizată „Mărășești“ din Constanţa

ro

11 Oct, 2016 17:41 8896 Marime text

Recent, la sediul Brigăzii 9 Mecanizată „Mărășești“ s-a desfășurat o festivitate emoționantă, odată cu trecerea în rezervă a colonelului Ion Atasiei și a colonelului Constantin Simion.

La festivitatea de trecere în rezervă a celor doi ofițeri a fost prezent atât personalul unității militare, cât și familiile și apropiații acestora.



După citirea decretelor de trecere în rezervă, generalul de brigadă dr. Adrian Soci, comandantul Brigăzii 9 Mecanizată „Mărășești“ a prezentat pe scurt principalele repere din cariera militară a acestora, felicitându-i pentru modul profesionalist în care au servit patria, sub drapelul tricolor.

În cadrul festivității, colonelul Ion Atasiei și colonelul Constantin Simion au rostit cuvinte emoționante, mulțumindu-le colegilor și familiilor pentru sprijinul primit de-a lungul carierei militare și nu numai.

În încheiere, celor doi ofițeri li s-a oferit onorul din partea formației și promisiunea că nu vor fi uitați niciodată.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • Mmpr(r) Stan Stefan 12 Oct, 2016 10:13 Cu tot respectul pe il port Domnului General de Brigada Adrian SOCI,activitatea respectiva este foarte emotionanta pentru cei care parasesc sistemul,ies la pensie.Felicitari Domnule General si ma bucur sa va revad in mediu virtual.