Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
15:24 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Festivalul NEVERSEA 2018 încinge preţurile la chirii

ro

06 Feb, 2018 10:24 2083 Marime text
Nici o zi nu a trecut de când organizatorii NEVERSEA au anunţat perioada festivalului că au şi început ofertele de cazare.

Participanţii la cea de a doua ediţie a festivalului de la malul Mării Negre ar face bine să-şi rezerve din timp cazarea sau să-şi închirieze un apartament pentru cele patru zile de festival. Proprietarii au început încă de ieri cu oferte atrăgătoare. Anul trecut, preţurile chiriilor au explodat. NEVERSEA 2017 a fost un real succes. În cele trei zile de festival, peste 153.000 de participanţi din ţară şi din străinătate au trecut pragul tărâmului Neversea. Peste 100 de artişti internaţionali au urcat pe cele şapte scene, printre care Jason Derulo, Rita Ora şi Dua Lipa, aflaţi pentru prima dată în România. Cei mai mulţi participanţi au venit din Bucureşti şi Constanţa, oraşe urmate de Cluj-Napoca, Braşov şi Timişoara. Din afara ţării, cei mai mulţi au ajuns pe plaja NEVERSEA din Marea Britanie, Germania şi Statele Unite ale Americii.

Citeşte şi: Patru zile şi patru nopţi de distracţie! A doua ediţie a Neversea, cel mai mare festival pe plajă din România, în iulie, la Constanţa (galerie foto)
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii